Scolair

Login met uw wachtwoord


Wachtwoord opnieuw sturen


Uw bestelling

Items: .$aantal

Totaalprijs: € .$prijs

Uw bestelling afrekenen
 • Toppletree
  Toppletree is een leuk spel waarbij het gaat om tactiek! Als de boom groeit wordt het steeds spannender - iedere extra tak zorgt voor minder stabiliteit.
  € 19.95 Bekijk dit product »

 • Educo / Toys for Life
  Scolair schoolleverancier op maat is uw aangewezen leverancier voor de Educo / Toys for live producten. Op de site van Educo / Toys for life vindt u het totale assortiment.
  Bekijk dit product »

 • Buitenspelmateriaal
  Voor de ontwikkeling van ieder kind is buitenspelen van essentieel belang, bekijk de artikelen in deze categorie.
  NIEUW !!! Bekijk dit product »

Ontwikkelings materiaal

DoPuLo

DoPuLo

Mooi vormgegeven denkspel. Domino, Puzzel en Logica De set bevat 3 boekjes met een duidelijke opbouw in moeilijkheidsgraad. Oefen eerst opdrachten in dominovorm, dan in puzzelvorm en tenslotte opdrachten waarbij je met logisch denken en redeneren tot een antwoord komt. Leerlingen oefenen classificeren en groeperen op verschillende manieren en op basis van verschillende kenmerken (kleur, vorm en grootte). De sets verschillen niet in moeilijkheidsgraad. Er zijn 2 verschillende sets! * houten kist met scharnierende deksel (binnenmaten 220 x 160 x 40 mm) * 3 opdrachtenboekjes (domino, puzzel, logica) met 12 opdrachten met zelfcontrole * 12 houten dominostukken (10 x 5 cm) * 4 x 3 eigenschapkaarten (45 x 45 mm)

meer over dit product »

Ook in deze categorie:

Puzzelkist voertuigen (Educo) Superkralen Emoji dobbelstenen Motoriekborden (Educo) Ken je kwaliteiten Naar alle producten
in deze categorie »

Spelmateriaal

Wobblesmart wiebeltol

Wobblesmart wiebeltol

Wobblesmart Classic wiebeltol, revolutionair balansbord van hout Voor revalidatie, therapie, sport en fitness. Moeilijkheidsgraad gemakkelijk in te stellen Aanpasbaar aan individuele mogelijkheden Antislip oppervlak Voor jong en oud doorsnee: 40 cm

meer over dit product »

Ook in deze categorie:

Bal foam groot Volleybal Stopwatch Slagplank 50 cm KanJam schoolset Naar alle producten
in deze categorie »

Educational Toys

Quadrillion

Quadrillion

Quadrillion Ontelbaar veel opdrachten en oplossingen... maar kan jij er één vinden? Klik de 4 magnetische spelborden willekeurig tegen elkaar en je bent klaar om te spelen. Plaats de 12 kleurrijke puzzelstukken op het grote spelbord dat je net hebt gemaakt. Er zijn ontelbare spelbordcombinaties mogelijk en ze zijn allemaal oplosbaar. Quadrillion is een denkspel waarbij je nooit zonder nieuwe opdrachten komt te zitten. Om je op weg te helpen, zit er ook een boekje bij met een selectie van opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk. Deze opdrachten hebben slechts één oplossing. Door Quadrillion te spelen worden verschillende cognitieve vaardigheden gestimuleerd.

meer over dit product »

Ook in deze categorie:

Roodkapje Colour Code Brugklasspel Geschiedenisspel Day and Night Naar alle producten
in deze categorie »

Hulp nodig bij bestellen? Bel de helpdesk: 023 - 53 20 034

Speciaal product voor u geselecteerd!

Hoofdtelefoon JVC HAKD5

Bekijk dit product

€ 19,95

Ken je kwaliteiten

Bekijk dit product

€ 34,95

Onderdeel van Scolair

Nieuwsbrief aanvragen?