Scolair

Login met uw wachtwoord


Wachtwoord opnieuw sturen


Uw bestelling

Items: .$aantal

Totaalprijs: € .$prijs

Uw bestelling afrekenen
 • Educo / Toys for Life
  Scolair schoolleverancier op maat is uw aangewezen leverancier voor de Educo / Toys for live producten. Op de site van Educo / Toys for life vindt u het totale assortiment.
  Bekijk dit product »

 • Toppletree
  Toppletree is een leuk spel waarbij het gaat om tactiek! Als de boom groeit wordt het steeds spannender - iedere extra tak zorgt voor minder stabiliteit.
  € 19.95 Bekijk dit product »

 • Buitenspelmateriaal
  Voor de ontwikkeling van ieder kind is buitenspelen van essentieel belang, bekijk de artikelen in deze categorie.
  NIEUW !!! Bekijk dit product »

Spelmateriaal

Vogelhuisje

Vogelhuisje

Schilder je eigen vogelhuis (13 cm) Gegarandeerd een topper voor kinderfeestjes. Complete set om je eigen vogelhuisje te kunnen schilderen, incl verf en kwastje.

meer over dit product »

Ook in deze categorie:

Jongleerballen, set van 6 Bal foam 18cm KanJam Wobblesmart wiebeltol Voetbal basisonderwijs Naar alle producten
in deze categorie »

Bouwmateriaal

Kapla 200 plankjes

Kapla 200 plankjes

Kapla = KAbouterPLAnkjes Kapla speelgoed is een uniek houten bouwspel uit grenenhout. De kleine, rechthoekige kapla speelgoed plankjes met slechts 1 afmeting bestaan er in verschillende kleuren. Voor kinderen (en hun ouders) gaat er een creatieve wereld van bouwen, fantasie en plezier open ! Kapla 8002 •200 kapla plankjes (L11,8 x B2,4 x H0,8cm) •1 boekje met 31 gekleurde voorbeelden (L21 x B14,7 xH0,1cm) •stevige kartonnen doos met kunststof deksel (L24,5 x B15 x H 35cm)

meer over dit product »

Ook in deze categorie:

Kapla 1000 plankjes Smartmax basisset Kasteelvormen Triqo Kinetic zand 3 kleuren Naar alle producten
in deze categorie »

Educational Toys

Tantrix

Tantrix

Met Tantrix® is het mogelijk om op een aangename manier strategisch te leren denken, problemen op te lossen, te plannen en het geheugen te trainen. Veel ouders en leraren zien deze voordelen. Het blijkt verbazend makkelijk om kinderen urenlang met het spel te boeien. Kinderen hebben de neiging direct met de stenen aan de slag te gaan, of ze ze nu wel of geen uitleg hebben gekregen. In principe vraagt het strategiespel nauwelijks tot geen begeleiding van de leerkracht. Natuurlijk is het zo dat als een groepje kinderen het strategiespel voor het eerst speelt, een speluitleg wél vereist is. Het begeleidende boekje biedt een prima Nederlandstalige speluitleg. Aan te raden is dat een leerkracht, vóórdat Tantrix op school wordt aangeboden, het zelf eerst enkele keren uitprobeert. Tantrix Gamepack: 56 zwarte stenen in luxe doos en handige reiszak, inclusief uitgebreid Nederlandstalig spelregelboekje. (bij "Gamepack kleurenblinden" is de speelkleur groen vervangen door wit) Tantrx Pocket: lichtgewicht versie Game Pack, de kleinere stenen wegen slechts 120 gram! Tantrix Match startset: 1 handige opbergtray met Tantrix Match® speelbord , 13 Tantrix stenen en 12 Puzzelkaarten & spelregels Uitbreidingsset : 12 unieke solitaire puzzels. Alleen te gebruiken met de 13 Tantrix Match stenen èn het speelbord van Tantrix Match .

meer over dit product »

Ook in deze categorie:

MimiQ Malle Getallen Taalspel Geschiedenisspel Q-box Naar alle producten
in deze categorie »

Hulp nodig bij bestellen? Bel de helpdesk: 023 - 53 20 034

Speciaal product voor u geselecteerd!

Dobbelsteen 10cm

Bekijk dit product

€ 10,00

Schaar Staedtler Noris Club 14cm

Bekijk dit product

€ 1,95

Onderdeel van Scolair

Nieuwsbrief aanvragen?