Scolair

Login met uw wachtwoord


Wachtwoord opnieuw sturen


Uw bestelling

Items: .$aantal

Totaalprijs: € .$prijs

Uw bestelling afrekenen

spel en ontwikkeling Spellen

Brugklasspel

€ 24,95

Het Brugklasspel Superleuk spel voor achtstegroepers Je spelenderwijs voorbereiden op de brugklas. Er verandert immers nogal wat: nieuwe schoolvakken, nieuwe begrippen, nieuwe leraren, nieuwe vrienden. In dit spel komt alles aan de orde. Ben je er klaar voor? Daar kom je vanzelf achter door het spel te spelen. Er zijn vragen op drie spelniveaus, verdeeld over 5 categorieën: Groep 8 Schoolvakken Over school Jij en je vrienden Weetjes

bestel dit product

Cobracubes

€ 0,00

Maak de slang aan de hand van de voorbeelden. De puzzel stimuleert denken in 3D formaat en ruimtelijk inzicht. Ideaal denkspel voor jong en oud. 40 uitdagende puzzels met verschillende niveaus. Inhoud: - 4 Cobra Cubes - Opdrachtboekje met spelregels, puzzels en oplossingen.

bestel dit product

Geschiedenisspel

€ 32,95

Het Grote Geschiedenisspel Vechtende ridders, schone jonkvrouwen, zwoegende jagers, roofzuchtige vikingen, moedige soldaten, grote leiders, geketende slaven, geniale uitvinders. Speel dit spannende spel en je komt ze allemaal tegen. Je kunt het op school en thuis spelen, met je vriendjes, of met je familie. Zeker weten dat je met dit spel geschiedenis hartstikke leuk vindt! Twee speelkanten Het spelbord heeft twee kanten. Bij de ene kant bepaalt de tijdwijzer welke periode je krijgt, bij de andere kant kun je de periode zelf kiezen. Voor 2-4 spelers of teams. Inhoud: Compleet met vragen! Prachtig dubbelzijdig spelbord met striptekeningen, 4 tijdbalken, 40 tijdvakfiches, 42 dukaten, 4 Waterloo pestkaarten en 4 Zilvervloot kanskaarten, 1 tijdwijzer, 1 dobbelsteen, 4 pionnen, spelregels. Inclusief 120 vragenkaartjes met maar liefst 600 afwisselende vragen (plus de antwoorden en uitleg) over alle onderwerpen uit groep 6, 7 en 8.

bestel dit product

Qwirkle (Productief)

€ 29,00

Mix, match, score en win! Qwirkle is een leuk tactisch spel met vormen en kleuren. Het spel bestaat uit 108 houten blokjes met zes verschillende vormen in zes verschillende kleuren. De spelers proberen met de blokjes de meest punten te scoren door rijen te maken die een gezamenlijk kenmerk hebben: óf de kleur, óf de vorm. Qwirkle is makkelijk te leren, maar je zult er snel achter komen dat je strategisch moet denken om de meeste punten te scoren. 2-4 spelers OP=OP

bestel dit product

Rekenspel

€ 32,95

Het Grote Rekenspel Met dit super spannende spel is rekenen echt hartstikke leuk! Reken maar als je durft. Kies slim de getallen waarmee je gaat spelen. Zo kun je hoog scoren en vliegensvlug naar het einddoel. Wie er het eerst op 100 is! Maak slimme sommen met je getallenfiches. Onderweg kun je meer getallen winnen door allerlei vragen te beantwoorden. Maar let goed op, want je kunt in de val lopen. Misschien heb je geluk en krijg je een kansvraag. Dan kun je echt super gemakkelijk extra getallen krijgen óf mag je sneller vooruit. Je kunt het spel op twee manieren spelen. Kant 1 is wat gemakkelijker en kant 2 wat moeilijker. Inhoud Prachtig geïllustreerd, dubbelzijdig spelbord, 4 pionnen, 10 rekenfiches, 100 getallenfiches, 4 sterren, 4 geometrische figuren, spelregels. Plus 120 vragenkaarten met ruim 700 afwisselende vragen (plus antwoorden en uitleg). voor 2-4 spelers of teams Spelkant 1 – groep 3-4 (5) plus en min, klok en kalender, geld, meten, de eerste tafels alle vragen op 2 niveaus Spelkant 2 – groep 5-8 optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, procenten, breuken, kommagetallen, geld, tijd, meten en meetkunde, redactiesommen. alle vragen op 3 niveaus

bestel dit product

Taalspel

€ 32,95

Het Grote Taalspel Wat betekent “Op een houtje bijten”? Hoe schrijf je het meervoud van tante? Welk lidwoord is onbepaald: de of het of een? Noem een werkwoord dat begint met een h. Wat is het tegenovergestelde van modern? Wie de meeste vragen goed heeft, gaat het snelst van A naar Z. Voor elk goed antwoord krijg je bovendien de letter waarop je op dat moment staat. Als je van je letters een woord kan leggen, mag je extra plaatsen vooruit. Maar let op: als je een kanskaart trekt, kunnen er onverwachte dingen gebeuren. Speel dit spannende spel en scoor beter voor taal. Je kunt het op school en thuis spelen, met je vrienden of met je familie. Je kunt zelf beslissen hoe lang het spel duurt. Inhoud spel Prachtig geïllustreerd spelbord op groot formaat (50 x 50 cm ), 10 kanskaartjes, 150 letterfiches, 2 dobbelstenen, 4 pionnen, een taalhulpkaart en natuurlijk de spelregels. Inclusief 110 vragenkaartjes met maar liefst 720 afwisselende vragen (plus antwoorden en uitleg) in 4 categorieën: * Alfabet * Spelling * Uitdrukkingen *Taalvaria. Voor 2-4 spelers of teams. Leeftijd 9-99 jaar.

bestel dit product

Tantrix

€ 32,50

Met Tantrix® is het mogelijk om op een aangename manier strategisch te leren denken, problemen op te lossen, te plannen en het geheugen te trainen. Veel ouders en leraren zien deze voordelen. Het blijkt verbazend makkelijk om kinderen urenlang met het spel te boeien. Kinderen hebben de neiging direct met de stenen aan de slag te gaan, of ze ze nu wel of geen uitleg hebben gekregen. In principe vraagt het strategiespel nauwelijks tot geen begeleiding van de leerkracht. Natuurlijk is het zo dat als een groepje kinderen het strategiespel voor het eerst speelt, een speluitleg wél vereist is. Het begeleidende boekje biedt een prima Nederlandstalige speluitleg. Aan te raden is dat een leerkracht, vóórdat Tantrix op school wordt aangeboden, het zelf eerst enkele keren uitprobeert. Tantrix Gamepack: 56 zwarte stenen in luxe doos en handige reiszak, inclusief uitgebreid Nederlandstalig spelregelboekje. (bij "Gamepack kleurenblinden" is de speelkleur groen vervangen door wit) Tantrx Pocket: lichtgewicht versie Game Pack, de kleinere stenen wegen slechts 120 gram! Tantrix Match startset: 1 handige opbergtray met Tantrix Match® speelbord , 13 Tantrix stenen en 12 Puzzelkaarten & spelregels Uitbreidingsset : 12 unieke solitaire puzzels. Alleen te gebruiken met de 13 Tantrix Match stenen èn het speelbord van Tantrix Match .

bestel dit product

Toppletree

€ 19,95

Toppletree™ is een leuk spel waarbij het gaat om tactiek! Als de boom groeit wordt het steeds spannender - iedere extra tak zorgt voor minder stabiliteit. Enthousiasme als spelers met succces een tak van hun kleur hebben geplaatst, of teleurstelling als de boom omvalt. De eerste speler die 4 takken van zijn kleur op een rij plaatst is de winnaar, als de boom blijft staan. Een slim boomgroei spel met een strategische uitdaging Makkelijk en snel te spelen. Bijna geen voorbereiding nodig. Leuk om vaak te spelen - uitdagend voor kinderen en volwassenen! Iedere speler kiest een set van 18 stukken in dezelfde kleur. Spelers voegen om beurten een tak toe - heel voorzichtig om de boom in balans te houden.

bestel dit product

Hulp nodig bij bestellen? Bel de helpdesk: 023 - 53 20 034

Speciaal product voor u geselecteerd!

Niettang Novus B39 chroom

Bekijk dit product

€ 19,95

Creall Hobbyglue

Bekijk dit product

€ 1,75

Onderdeel van Scolair

Nieuwsbrief aanvragen?