Scolair

Login met uw wachtwoord


Wachtwoord opnieuw sturen


Uw bestelling

Items: .$aantal

Totaalprijs: € .$prijs

Uw bestelling afrekenen

spel en ontwikkeling Sport en Spel

Bal foam 15cm rood

€ 12,00

Bal foam 15cm rood Deze ballen zijn gemaakt van duurzaam foam bekleed met een polyurethaan vel om te weerstaan aan enthousiaste kleuters. De ballen zijn héél zacht, wasbaar, duurzaam en niet giftig.

bestel dit product

Bal foam groot

€ 19,95

Foambal groot rood Deze bal heeft een doorsnede van Ø 21 cm en weegt 200 gram. Deze foambal is gemaakt van hoogwaardig schuimmateriaal met een zeer elastische buitenlaag. Dat maakt deze bal plukbestendig, afwasbaar en niet giftig.

bestel dit product

Bal voetbal soft mini

€ 15,95

Bal voetbal soft mini Set van drie zachte foam ballen 12cm

bestel dit product

Foambal low bounce

€ 19,50

Foambal low bounce, olifantenhuid rood, ø 21 cm Door beschermende laag minder kans op plukken. Geschikt voor tikspelen en volleybaloefenvormen. Afmeting ø 21 cm, gewicht ca. 175 g.

bestel dit product

Honkenset rubber

€ 39,50

Honkenset rubber Geschikt voor binnen en buiten. Wafelstructuur aan onderzijde geeft goede grip op sportvloer. Set bestaat uit 3 rubber honken

bestel dit product

Jongleerballen, set van 6

€ 19,95

Jongleerballen, set van 6 Set van 6 verschillend gekleurde ballen gevuld met granulaat. Pakken goed vast. Bij misvangen rollen de ballen niet weg. Ballen kunnen ook bij diverse mikvormen gebruikt worden. Elke bal is voorzien van een nummer. Dit biedt nog extra gebruiksmogelijkheden. De dikke vinyl toplaag is goed schoon te maken. Afmeting ø 7 cm Gewicht 110 gram.

bestel dit product

KanJam

€ 44,95

KanKam set compleet Uitdagend frisbee spel voor jong en oud waarbij werpen en scoren door nieuwe manier van samenspel centraal staat. Centraal staat de ‘kan’; een kunststof ton met in de voorkant een smalle opening. Punten worden op 3 manieren gescoord; rechtstreeks in ‘de brievenbus werpen’, via een medespeler de ‘kan’ raken.of via een medespeler die de frisbee van bovenaf in de ‘kan’ dunkt. Door te variëren met de ‘kan’ afstand, de samenstelling van de teams of de opstelling van de spelers ten opzichte van de kan, is KanJam voor vele doelgroepen interessant. Binnen en buiten te gebruiken. Van sporthal tot schoolplein en van parkeerplaats tot grasveld in het park. Robuust, duurzaam en gemaakt van gerecyclede materialen

bestel dit product

KanJam schoolset

€ 159,95

KanJam schoolset Uitdagend frisbee spel voor jong en oud waarbij werpen en scoren door nieuwe manier van samenspel centraal staat. Centraal staat de ‘kan’; een kunststof ton met in de voorkant een smalle opening. Punten worden op 3 manieren gescoord; rechtstreeks in ‘de brievenbus werpen’, via een medespeler de ‘kan’ raken.of via een medespeler die de frisbee van bovenaf in de ‘kan’ dunkt. Door te variëren met de ‘kan’ afstand, de samenstelling van de teams of de opstelling van de spelers ten opzichte van de kan, is KanJam voor vele doelgroepen interessant. Teamwork, inspanning en spelplezier zijn de basis van succes van KanJam. Binnen en buiten te gebruiken. Van sporthal tot schoolplein en van parkeerplaats tot grasveld in het park.

bestel dit product

Slagplank 50 cm

€ 9,95

Slagplank 50 cm Beukenhout met afgeronde kanten, gelakt.

bestel dit product

Slagstatief peanutbal

€ 39,95

Slagstatief peanutbal Rubber slagstatief, in hoogte verstelbaar, zwart. Voet in de vorm van een thuisplaat. Zeer flexibel. Geen knuppel of statief slijtage bij onder de bal doorslaan

bestel dit product

Stopwatch

€ 14,95

Stopwatch Eenvoudige stopwatch. Ligt prettig in de hand. Tijdmeting in 1/100 seconde. Functies: tijd, tussentijd, alarm en kalenderfunctie. Weersbestendig, met lithium batterij.

bestel dit product

Voetbal basisonderwijs

€ 9,95

Voetbal Spot Act Pleinbal voor basisonderwijs. Vormvast en goed luchthoudend. 32-delig handgenaaid. Maat 4 Gewicht 260 g.

bestel dit product

Voetbal foam 22cm

€ 14,50

Voetbal (foam) 22cm voorzien van coating. Door het gewicht komt de bal niet snel omhoog, dit geeft rust in het spel. Afmeting ø 22 cm, gewicht ca. 300 g. Kleur oranje/zwart

bestel dit product

Volleybal

€ 24,95

Volleybal Startup Jeugdvolleybal voor Cool Moves Volley. Lichte bal, geschikt voor kinderen, ook geschikt voor onderwijsgebruik. Bal voelt fijn aan bij stoppen, passing en smashen door synthetisch leren toplaag. Gewicht 230 g.

bestel dit product

Hulp nodig bij bestellen? Bel de helpdesk: 023 - 53 20 034

Speciaal product voor u geselecteerd!

Kinetic Sand

Bekijk dit product

€ 17,50

Rainbow A4 pastel kleuren

Bekijk dit product

€ 3,50

Onderdeel van Scolair

Nieuwsbrief aanvragen?