Scolair

Login met uw wachtwoord


Wachtwoord opnieuw sturen


Uw bestelling

Items: .$aantal

Totaalprijs: € .$prijs

Uw bestelling afrekenen

school en kantoorartikelen Workspace

Monitorstandaard DesQ

€ 34,95

Monitorsteun met draaiplateau en lade Stevige monitorhouder met opberglade. In te stellen in twee hoogtes. Maakt het mogelijk om de monitor op een juiste, ergonomisch correcte, hoogte in te stellen. Voorzien van draaiplateau om eenvoudig scherminformatie te delen. Hoogte 6,5 of 11 cm Max. belasting 15 kg

bestel dit product

Roll-A-Step kunststof

€ 49,95

Opstapkrukje Roll-A-Step kunststof Mobiel opstapkrukje van breukvast kunststof. Garandeert absolute veiligheid en stabiliteit door middel van een rubberen ring op de bodem. Bij belasting verdwijnen de drie wieltjes naar binnen. Leverbaar in rood, grijs, zwart en blauw. Unieke eigenschappen: - Kunststof, dus lichter dan metaal -

bestel dit product

Roll-A-Step metaal

€ 54,95

Opstapkrukje Roll-A-Step metaal. Mobiel opstapkrukje van breukvast kunststof. Garandeert absolute veiligheid en stabiliteit door middel van een rubberen ring op de bodem. Bij belasting verdwijnen de drie wieltjes naar binnen. Leverbaar in rood, grijs, zwart en blauw.

bestel dit product

Voetensteun Desq

€ 29,00

Helpt houding en bloedsomloop te verbeteren door een verhoging van voeten en benen. -Het plateau is kantelbaar (0- 90 graden) om zo de ideale hoek te bereiken. -Hoogte verstelbaar in 4 posities (60-87-117-145 mm) -Afmeting plateau: 335x85x20 mm. -Antislip onderzijde voor goede stabiliteit.

bestel dit product

Voetensteun Desq anti slip

€ 34,95

Anti slip voetensteun - 4 posities, 0-35 graden kantelbaar Helpt houding en bloedsomloop te verbeteren door een verhoging van voeten en benen. -Gemaakt van slagvast polystyrene -Hoogte en kanteling in vier posities aan te passen d.m.v. twee uitklapbare flaps -Afmeting plateau: 400x300 mm -Rubberen antislip bovenlaag voor meer grip. -Antislip onderzijde voor goede stabiliteit.

bestel dit product

Hulp nodig bij bestellen? Bel de helpdesk: 023 - 53 20 034

Speciaal product voor u geselecteerd!

Kids Glue

Bekijk dit product

€ 2,35

Ringband 23rings

Bekijk dit product

€ 1,99

Onderdeel van Scolair

Nieuwsbrief aanvragen?