Scolair

Login met uw wachtwoord


Wachtwoord opnieuw sturen


Uw bestelling

Items: .$aantal

Totaalprijs: € .$prijs

Uw bestelling afrekenen

Spel en ontwikkeling Bouwmateriaal Kunststof

Knex groepset 78750

€ 0,00

Kid knex budgetset 131 delig 131 grote kleurrijke onderdelen waaonder ogen, oren en vleugels Helaas deze set is niet meer leverbaar !

bestel dit product

Smartmax basisset

€ 45,00

Smartmax basisset 42 delig Magnetische set met grote bollen en verbindingsstukken. Eenvoudig te hanteren en aantrekkelijk door gebruik van felle kleuren. 42 delige set incl instructieboekje

bestel dit product

Smartmax schoolset

€ 99,00

Smartmax schoolset Magnetische set met grote bollen en verbindingsstukken. Eenvoudig te hanteren en aantrekkelijk door gebruik van felle kleuren. Grote schoolset met 100 basisvormen, verpakt in plastic kist

bestel dit product

Smartmax ton, 84 delig

€ 109,00

Smartmax 84 delige set Smartmax magnetische set met 84 onderdelen: lange en korte basiselementen ballen, auto onderdelen en een instructieboekje Verpakt in de smartmax rode ton (38 cm hoog)

bestel dit product

Triqo

€ 16,50

Triqo, constructiespeelgoed. Maak kennis met het nieuwste en leukste speelgoed van Nederland ! Met een driehoek en een vierkant in tien frisse kleuren, is Triqo een nieuw en uniek constructiespeelgoed voor alle leeftijden. Je kunt er werkelijk alles mee bouwen. Laat je fantasie maar de vrije loop Starter pack Mix 50 stuks assorti Voor als niet kunt wachten om snel aan de slag te gaan. Met deze 50 Triqo's in gemengde kleuren kun je heel veel mooie dingen maken.

bestel dit product

Twinblocs

€ 52,95

Twinblocs Extra grote bouwstenen die door de vormgeving (achthoekig) uitermate geschikt zijn voor de jongste kinderen. De stenen zijn in 6 verschillende kleuren gemaakt van flexibel kunststof met goede klemeigenschappen. Leeftijd: vanaf 3 jaar. Inhoud: 48 onderdelen. Basismaat: 15 x 6 x 6 cm (l x b x h).

bestel dit product

Hulp nodig bij bestellen? Bel de helpdesk: 023 - 53 20 034

Speciaal product voor u geselecteerd!

Plaksel 100gram

Bekijk dit product

€ 2,10

Cahiers funny animals 6-3-6

Bekijk dit product

€ 4,95

Onderdeel van Scolair

Nieuwsbrief aanvragen?