Scolair

Login met uw wachtwoord


Wachtwoord opnieuw sturen


Uw bestelling

Items: .$aantal

Totaalprijs: € .$prijs

Uw bestelling afrekenen

spel en ontwikkeling⊂cat26 Sport en Spel

Bal faom 21cm

€ 17,50

Foambal 21cm paars, ook geschikt voor buitengebruik. Zachte bal (foam) met gesloten cellen (olifantenhuid). Afmeting: 21 cm.

bestel dit product

Bal foam 18cm

€ 12,50

Foambal 18cm blauw, ook geschikt voor buitengebruik. Zachte bal (foam) met gesloten cellen (olifantenhuid). Afmeting: 18 cm.

bestel dit product

Ballentas met draagband

€ 15,95

Ballentas met draagband Sterke ballentas voor ca. 15 ballen. Fijnmazig net aan voorzijde zorgt voor voldoende ontluchting. Naast grote ballen ook geschikt voor kleine ballen en hockeysticks. Versteviging aan achter- en onderzijde. Inclusief handige schouderband om tas te dragen. Afmeting ø 45 cm en 90 cm hoog.

bestel dit product

Foambal low bounce

€ 19,50

Foambal low bounce, olifantenhuid rood, ø 21 cm Door beschermende laag minder kans op plukken. Geschikt voor tikspelen en volleybaloefenvormen. Afmeting ø 21 cm, gewicht ca. 175 g.

bestel dit product

Honkenset rubber

€ 39,50

Honkenset rubber Geschikt voor binnen en buiten. Wafelstructuur aan onderzijde geeft goede grip op sportvloer. Set bestaat uit 3 rubber honken

bestel dit product

Jongleerballen, set van 6

€ 19,95

Jongleerballen, set van 6 Set van 6 verschillend gekleurde ballen gevuld met granulaat. Pakken goed vast. Bij misvangen rollen de ballen niet weg. Ballen kunnen ook bij diverse mikvormen gebruikt worden. Elke bal is voorzien van een nummer. Dit biedt nog extra gebruiksmogelijkheden. De dikke vinyl toplaag is goed schoon te maken. Afmeting ø 7 cm Gewicht 110 gram.

bestel dit product

KanJam

€ 44,95

KanKam set compleet Uitdagend frisbee spel voor jong en oud waarbij werpen en scoren door nieuwe manier van samenspel centraal staat. Centraal staat de ‘kan’; een kunststof ton met in de voorkant een smalle opening. Punten worden op 3 manieren gescoord; rechtstreeks in ‘de brievenbus werpen’, via een medespeler de ‘kan’ raken.of via een medespeler die de frisbee van bovenaf in de ‘kan’ dunkt. Door te variëren met de ‘kan’ afstand, de samenstelling van de teams of de opstelling van de spelers ten opzichte van de kan, is KanJam voor vele doelgroepen interessant. Binnen en buiten te gebruiken. Van sporthal tot schoolplein en van parkeerplaats tot grasveld in het park. Robuust, duurzaam en gemaakt van gerecyclede materialen

bestel dit product

KanJam schoolset

€ 159,95

KanJam schoolset Uitdagend frisbee spel voor jong en oud waarbij werpen en scoren door nieuwe manier van samenspel centraal staat. Centraal staat de ‘kan’; een kunststof ton met in de voorkant een smalle opening. Punten worden op 3 manieren gescoord; rechtstreeks in ‘de brievenbus werpen’, via een medespeler de ‘kan’ raken.of via een medespeler die de frisbee van bovenaf in de ‘kan’ dunkt. Door te variëren met de ‘kan’ afstand, de samenstelling van de teams of de opstelling van de spelers ten opzichte van de kan, is KanJam voor vele doelgroepen interessant. Teamwork, inspanning en spelplezier zijn de basis van succes van KanJam. Binnen en buiten te gebruiken. Van sporthal tot schoolplein en van parkeerplaats tot grasveld in het park.

bestel dit product

Slagplank 50 cm

€ 9,95

Slagplank 50 cm Beukenhout met afgeronde kanten, gelakt.

bestel dit product

Slagstatief peanutbal

€ 39,95

Slagstatief peanutbal Rubber slagstatief, in hoogte verstelbaar, zwart. Voet in de vorm van een thuisplaat. Zeer flexibel. Geen knuppel of statief slijtage bij onder de bal doorslaan

bestel dit product

Stopwatch

€ 14,95

Stopwatch Eenvoudige stopwatch. Ligt prettig in de hand. Tijdmeting in 1/100 seconde. Functies: tijd, tussentijd, alarm en kalenderfunctie. Weersbestendig, met lithium batterij.

bestel dit product

Voetbal basisonderwijs

€ 9,95

Voetbal Spot Act Pleinbal voor basisonderwijs. Vormvast en goed luchthoudend. 32-delig handgenaaid. Maat 4 Gewicht 260 g.

bestel dit product

Voetbal foam 22cm

€ 14,50

Voetbal (foam) 22cm voorzien van coating. Door het gewicht komt de bal niet snel omhoog, dit geeft rust in het spel. Afmeting ø 22 cm, gewicht ca. 300 g. Kleur oranje/zwart

bestel dit product

Volleybal

€ 24,95

Volleybal Startup Jeugdvolleybal voor Cool Moves Volley. Lichte bal, geschikt voor kinderen, ook geschikt voor onderwijsgebruik. Bal voelt fijn aan bij stoppen, passing en smashen door synthetisch leren toplaag. Gewicht 230 g.

bestel dit product

Wobblesmart wiebeltol

€ 65,00

Wobblesmart Classic wiebeltol, revolutionair balansbord van hout Voor revalidatie, therapie, sport en fitness. Moeilijkheidsgraad gemakkelijk in te stellen Aanpasbaar aan individuele mogelijkheden Antislip oppervlak Voor jong en oud doorsnee: 40 cm

bestel dit product

Hulp nodig bij bestellen? Bel de helpdesk: 023 - 53 20 034

Speciaal product voor u geselecteerd!

Kralensnoer tot 100

Bekijk dit product

€ 13,50

Waterverfdoos met penseel

Bekijk dit product

€ 2,20

Onderdeel van Scolair

Nieuwsbrief aanvragen?