Scolair

Login met uw wachtwoord


Wachtwoord opnieuw sturen


Uw bestelling

Items: .$aantal

Totaalprijs: € .$prijs

Uw bestelling afrekenen

Spel en ontwikkeling Ontwikkelings materiaal Dagritme

Axi dagritme pakket groep 1/2

€ 148,00

AXI Dagritme pakket - groep 1/2 Met de Axi kaarten, waarop activiteiten staan afgebeeld, krijgen kinderen inzicht in de dagelijkse gang van zaken. Ze leren vooruitkijken en terugkijken. De kaarten kunnen op een eenvoudige wijze aan de nylondraad opgehangen worden. Het aanwijshandje geeft aan welke activiteit er op dat moment plaatsvindt. AXI Dagritme pakket is een onderdeel uit het Piramide project, uitgeverij Educo / Toys for life. Inhoud: 23 kaarten in kleur bedrukt, 1 kaart onbedrukt, 5 meter nylondraad, een aanwijshandje. Formaat kist: 23 x 18 x 5,5 cm (l x b x h).

bestel dit product

Axi Plus dagritme pakket groep 3

€ 148,00

Axi Plus dagritme pakket groep 3 Axi Plus dagritme pakket is specifiek gericht op activiteitenin groep 3 o.a. lezen, schrijven en rekenen. - 21 in kleur bedrukte kunststof kaarten - 3 onbedrukte kunststof kaarten - 5 mtr nylondraad - beukenhoutenkist AXI Dagritme pakket is een onderdeel uit het Piramide project, uitgeverij Educo / Toys for life.

bestel dit product

Diaro

€ 0,00

Diario, uitgever Toys for life Door te spelen met dit dagritmespel leert een kind ordenen in de tijd. Het wat en wanneer van opeenvolgende dagelijkse gebeurtenissen komt nadrukkelijk maar op speelse wijze aan de orde, op een manier die aansluit bij de directe belevingswereld van het kind. Bij het bekijken van het spelbord en alle bijbehorende spelkaartjes wordt de visuele waarneming gestimuleerd. Om te kunnen beslissen bij welk dagdeel een bepaald kaartje hoort, moet het kind een beroep doen op haar / zijn geheugen, waardoor dit goed wordt getraind. Tot slot worden ook de sociale vaardigheden geoefend, omdat er veel te zien, bespreken en overleggen valt. Inhoud: 6-hoekig spelbord, 36 kaartjes (6 voor elk van de 6 dagdelen) en een dobbeldraaier Formaat kist: 28,5 x 25 x 3 cm (l x b x h)

bestel dit product

Weerkalender

€ 32,50

Weerkalender met accessoires (69 x 49,5 cm) Welke vier siezoenen kan je noemen, de dag van de week, de maand ? Is er neerslag, wind, bewolking, is het warm ? Welke kleding trekken we dan aan ? Dit zijn vragen die aan de kinderen gesteld kunnen worden door middel van de weerkalender. Geef per toerbeurt een kind de beurt om de weerman of weervrouw te kunnen spelen. Doel: Bewust maken van het weer en de jaargetijden, uitbreiding woordenschat Leeftijd: 4 jaar en ouder Set bestaat uit: 4 kleding kaarten 3 neerslag kaarten 4 wind kaarten 5 lucht kaarten en natuurlijk de weerkalender, met klitteband en een afwisbare stift, alles verpakt in een polybag

bestel dit product

Hulp nodig bij bestellen? Bel de helpdesk: 023 - 53 20 034

Speciaal product voor u geselecteerd!

Dobbelstenen beschrijfbaar

Bekijk dit product

€ 19,00

Whiteboardwisser magnetisch

Bekijk dit product

€ 9,95

Onderdeel van Scolair

Nieuwsbrief aanvragen?