Scolair

Login met uw wachtwoord


Wachtwoord opnieuw sturen


Uw bestelling

Items: .$aantal

Totaalprijs: € .$prijs

Uw bestelling afrekenen

Methoden en leermiddelen Kennisgebieden Bosatlas

De Grote Bosatlas

€ 69,95

De Grote Bosatlas 55e editie • Voor vmbo, havo en vwo

bestel dit product

De junior Bosatlas 6e editie

€ 34,95

De junior Bosatlas: De meest gebruikte atlas in de basisschool! - geheel geactualiseerd: de wereld van vandaag - volledig afgestemd op de leerlingen van de basisschool - afzonderlijke kaarten van de herkomstlanden van veel bewoners van Nederland: Marokko, Turkije, Suriname en het Caribisch gebied - mét de Canon van de Vaderlandse Geschiedenis in kaarten - mét ondersteunende werkatlasjes Bij De Junior Bosatlas horen drie Werkatlassen: Nederland, Europa en Wereld. Met behulp van deze atlasjes maken de leerlingen kennis met alle bijzondere eigenschappen van kaarten en atlassen. Daarnaast bevatten ze topo-oefeningen. De atlassen uitgevoerd - in full-colour zijn bestemd van groep 6 tot en met 8. Ze sluiten naadloos aan op de kerndoelen en de Cito-toets.

bestel dit product

De Kleine Bosatlas

€ 44,95

De Kleine Bosatlas (voorheen de Basis Bosatlas) Volledig geactualiseerd en afgestemd op het aardrijkskunde-onderwijs in alle niveaus van het vmbo, inclusief het centraal examen vmbo - Eenvoudige kaartopmaak - Glasheldere structuur - Beeldende paginas met fotografie en visuals - Bijzondere kaarten met records, bijzondere feiten en weetjes - Aansprekende onderwerpen, zoals sport en voetbal, evenementen, toeristische attracties, natuurrampen en records - Met topografie oefening

bestel dit product

Mijn eerste Bosatlas

€ 16,00

Mijn eerste Bosatlas is een eenvoudig, maar compleet wereldatlasje voor groep 5 en 6. Zeer geschikt als eerste kennismaking met het fenomeen atlas. Veel aandacht voor Nederland - Twee overzichtskaarten van Nederland - Twaalf volledig geactualiseerde kaarten van de Nederlandse provincies De wereld in kaart - Afzonderlijke kaarten van alle werelddelen - Staatkundige overzichtskaart van de wereld - Geografische records Eenvoudig en overzichtelijk - Heldere inhoudsopgave en bladwijzers - Met uitleg over kaarten en gebruik van de atlas - Met compleet register Echte Bosatlaskaarten - Kindvriendelijke kaarten - De meest actuele informatie - Heldere kleuren - Legenda bij iedere kaart Mijn eerste Bosatlas Werkatlas staat vol oefeningen en spelletjes waarmee de leerling spelenderwijs kennis maakt met kaarten en topografie.

bestel dit product

Hulp nodig bij bestellen? Bel de helpdesk: 023 - 53 20 034

Speciaal product voor u geselecteerd!

Fluorverf 250ml

Bekijk dit product

€ 29,95

Pigmentliner 4+2 gratis

Bekijk dit product

€ 8,50

Onderdeel van Scolair

Nieuwsbrief aanvragen?